Acasă Anchete IPJ Ilfov: Trei bărbați reținuti de polițiștii din Măgurele, pentru furt calificat

IPJ Ilfov: Trei bărbați reținuti de polițiștii din Măgurele, pentru furt calificat

DISTRIBUIȚI
Imagine cu rol ilustrativ. Foto arhivă

La data de 14 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Măgurele, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 4 percheziții, la domiciliile unor bărbați, în cadrul unui dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări pentru furt calificat.

Perchezițiile s-au desfășurat în Municipiul București.

7 persoane au fost conduse la sediul Poliției Orașului Măgurele pentru cercetări.

În fapt, la data de 24 ianuarie a.c., cei 3 bărbați ar fi sustras aproximativ 6.000 de perechi de încălțăminte dintr-un depozit, aparținând persoanei vătămate.

 Produsele sustrase urmau sa fie vândute către alți operatori economici, care își desfășurau activitatea în centre comerciale din județul Ilfov și municipiul București, sau în zonele adiacente acestora.

La percheziții au fost descoperite și indisponibilizate sume de bani, telefoane și 2 autoturisme, pentru cercetări.

Prejudiciul cauzat este estimat la valoarea de 25.000 de euro.

În urma probatorului administrat, polițiștii de investigații criminale din Măgurele au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de 3 bărbați, urmând ca în cursul zilei de mâine, aceștia să fie prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale.

 

 

 

2 COMENTARII

  1. […] La data de 14 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Măgurele, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 4 percheziții, la domiciliile unor bărbați, în cadrul unui dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări pentru furt calificat. Perchezițiile s-au desfășurat în Municipiul București. 7 persoane au […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here