Acasă Info Local LA DOBROEȘTI CONTINUĂ ”MĂCELUL”

LA DOBROEȘTI CONTINUĂ ”MĂCELUL”

DISTRIBUIȚI

Stefan Condu 

La Primăria Dobroești, continuă măcelul politic. În cadrul ședinței Consiliului Local care a avut loc la 1 februarie, primarul interimar Ștefan Condu a fost înlocuit din funcție după ce PSD i-a retras sprijinul politic, iar Prefectura Ilfov a dispus, prin Nota cu nr.478/AG/29.10.2016, încetarea de drept a mandatului de consilier local în urma Ordinului cu nr. 33 din 27 ianuarie a prefectului Adrian Petcu. Există, însă, voci care susțin că Ștefan Condu s-ar fi opus unor nereguli depistate în primărie, acesta fiind de fapt motivul schimbării.

Ștefan Condu a fost înlocuit cu Răzvan Vasilică Stoica, PSD arătând că duce lipsă de cadre în cadrul consiliului local din această localitate. Asta pentru că Stoica a venit recent în rândurile partidului. El a candidat fără succes în 2008 din partea PNG-CD la Camera Deputaților, obținând doar 1.611 voturi, apoi a trecut la PPDD, ajungând la PSD în urma ”ordonanței traseiștilor”.

Există mari șanse ca Ștefan Condu să fie candidatul PNL pentru Primăria Dobroești la alegerile din 5 iunie, liberalii efectuând în aceste zile un sondaj de opinie la nivelul localității. Ștefan Condu este favorit în sondaj alături de consilierul local Iliuță Mihalea, acesta din urmă fiind cotat, la finele anului trecut, într-o altă cercetare de piață, cu 38 la sută.

 

12 COMENTARII

 1. MARELE JAF

  Prefectura Ilfov este o institutie a statului roman care pe parcursul a 26 de ani, a „constatat”, a „reconstuit” dreptul la proprietate si a eliberat titluri de proprietate pentru multe suprafete de teren din jurul Bucurestiului, de multe miliarde de euro, nu pentru adevaratii proprietari, ci pentru structuri de crima organizata din toate partidele. Dominanta a fost si inca este, structura criminala-mafiota din PSD, in Prefectura Ilfov. Prefectii de Ilfov si functionarii din aceasta intitutie, consilierii juridici si alte persoane, in structura de crima organizata, au participat la acest jaf.

  Dupa 26 de ani aceasta structura de crima organizata, apara proprietatile furate impreuna cu primarii politici din comunele limitrofe Bucurestiului. Cetatenii Judetului Ilfov, proprietarii de drept, solcita ca institutia DNA, sa inceapa sa controleze caror persoane fizice si juridice a eliberat Prefectura Ilfov titluri de proprietate, in ce mod, in baza caror drepturi, etc.

 2. In Primaria Dobroesti din 1990 a inceput sa se formeze o structura de crima organizata sub conducerea fostului primar, comunistul Georgescu Tudor. Aceasta structura s-a dezvoltat si s-a inchegat ca structura criminala sub conducerea condamnatul penal Condu Valentin Laurentiu. Scopul? Jaful terenurilor fostilor proprietari, iar ulterior furtul de bani publici din diferite lucrari publice.

  Instalarea gazelor a reprezentat furtul a cateva sute de mii de euro a fostului primar Georgescu Tudor impreuna cu asociatia 2002, asociatie pe care a format-o avand ca reprezentanti pe Pene Constantin, tatal actualei “sefe” a administratiei Primaria Dobroesti, fosta secretara a condamnatului penal Condu Valentin Laurentiu, Ungureanu Cristina.

  Dobroestenii au luat o mare teapa cu instalarea apei potabile platind chiar si de zeci de ori mai mult, apa potabila pe care au consumat-o. Au fost luate credite in jur de 8 milioane de euro pentru asfalt, in conditiile in care se puteau lua credite nerambursabile de la Comunitatea Europena. Aceste fonduri insa erau greu de furat.

  Pe unele intrari infundate, cei de la Primaria Dobroesti au cerut spaga, pentru canal, pentru apa, gaze si asfalt. Cei care au reprezentat furnizorul de apa din Dobroesti, au luat bani pe traseul public de tragere a apei si pe ceasul de apa, ceas care trebuia platit de catre furnizor. Sa urmarim ce va face noul primar interimar! Vom reveni!

 3. In Primaria Dobroesti din 1990 a inceput sa se formeze o structura de crima organizata sub conducerea fostului primar, comunistul Georgescu Tudor. Aceasta structura s-a dezvoltat si s-a inchegat ca structura criminala sub conducerea condamnatul penal Condu Valentin Laurentiu. Scopul? Jaful terenurilor fostilor proprietari, iar ulterior furtul de bani publici din diferite lucrari publice.

  Instalarea gazelor a reprezentat furtul a cateva sute de mii de euro a fostului primar Georgescu Tudor impreuna cu asociatia 2002, asociatie pe care a format-o avand ca reprezentanti pe Pene Constantin, tatal actualei “sefe” a administratiei Primaria Dobroesti, fosta secretara a condamnatului penal Condu Valentin Laurentiu, Ungureanu Cristina.

  Dobroestenii au luat o mare teapa cu instalarea apei potabile platind chiar si de zeci de ori, apa potabila pe care au consumat-o. Au fost luate credite in jur de 8 milioane de euro pentru asfalt, in conditiile in care se puteau lua credite nerambursabile de la Comunitatea Europena.

  Pe unele intrari infundate, cei de la Primaria Dobroesti au cerut spaga pentru canal, apa, gaze si asfalt. Cei care au reprezentat furnizorul de apa din Dobroesti, au luat bani pe traseul public de tragere a apei si pe ceasul de apa, ceas care trebuia platit de catre furnizor. Sa urmarim ce va face noul primar interimar! Vom reveni!

 4. De aproape 5 ani de zile sunt locuitor cu acte in regula al comunei ilfovene Dobroesti.
  As spune chiar din păcate…născut-crescut in Bucuresti nu am avut ideie de ce dedesubturi sunt intr-o zona aflată in plină ascensiune demografica.
  Sute, mii de locuitori ai zonei noi din Dobroesti nevoiți sa-si ducă zilele in praful, jegul si molozul dezvoltatorilor locali…O primărie inerta, impotenta chiar in fata nevoilor propriilor cotizanți, drumuri fără canalizare, asfalt sau trotuare…spațiile verzi sunt de domeniul s.f.-ului
  M-am întors câțiva zeci de ani in timp prin dobândirea statutului de cetatea al comunei Dobroesti !

  Dragi edili, actuali sau viitori, nu va cere nimeni sa faceți minuni peste noapte, puteți însă sa va faceți datoria ca treaba..nu v-o putem noi impune:
  Folosirea fondurilor europene nerambursabile pentru infrastructura;
  Verificarea mai atenta a modului cum inspectorii primăriei își fac treaba;
  Acolo unde nu este posibila momentan asfaltarea unui drum a se avea in vedere măcar menținerea funcționalității decente a acestuia etc

  • Stimate domnule Mitroi … proaspat cetatean al Dobroestiului! Structua mafiota din Primaria Dobroesti cu Condu Valentin Laurentiu in frunte, un mafiot, nu are interesul si nici capul nu-l duce, de a face proiecte de infrastructura. Din banii europeni nu se poate fura.

   Structura mafiota piramidala din primarie compusa din primar, mai nou din reşapatul Stoica Razvan, primar interimar, consileri si sefi de servicii, au mai intai grija cum sa fure sau sa acopere ce au furat! Mai greu acum cu telefoanele, dar se orienteaza.

   Culmea este faptul ca, dupa ce a fost condamnat penal, dupa ce nu mai este primar, Condu Valentin Laurentiu nu se poate lipsi de postul de primar. Doreste macar sa controleze pe cine ajunge primar. Asa ca, Condu Valentin Laurentiu a dat jos haina de PSD-ist si si-a pus-o pe cea de Ecologist!

   Colonelul Sasu care se adresa primarului Condu Valentin Laurentiu, cu excelentra sa, concureaza cu dusmanul de moarte a lui Condu Valentin Laurentiu, varul sau Condu Stefan, var care se pare ca vrea si … altceva. Colonelul Sasu a fost uns de catre uniunea PSD – PNL, adica de alte lichele superioare, Gabriela Firea si de catre Marian Petrache ca sa ajunga primar, „PNL”, dar cotrolat de catre „excelenta sa” , condamnatul penal Condu Valentin Laurentiu!

   Uite cum sarmana Romanie ca si Dobroestiul sunt sortite sa ajunga pe mana acelorasi excroci sau a succesorilor sai!

 5. Din raspunsul primit de la primarie privitor la accesarea fondurilor europene rezulta ca ,,sa reusit o singura data accesarea de fonduri europene dar nu au fost utilizate”
  Probabil ca de acolo era mei greu de luat comisionul si s-a preferat varianta clasica,taxe, impozite, imprumuturi la banci.
  Sau poate ca nu sunt capabili sa intocmeasca programe care sa fie sustenabile.
  In oricare din variante ne situam solutia este una singura.
  Votul. Atentie cu cine votam.
  Va rog mediatizarea maxima a candidatilor pentru a alege in cunostinta de cauza

 6. Dragi locuitori ai comunei Dobroesti…Sat Fundeni…vi se pare normal ca la sat sa se ridice blocuri…eu m am trezit cu 8 apartamente in curte…priveliste directa in casa…si ce credeti ca mi a spus DOAMNA CAMELIA CHIRAN arhitect inspector de la primarie:”cu ce va deranjeaza”?…nici daca stateam la oras (bloc)nu aveam atatia vecini….deci:Traim dupa cum le place celor de la primarie(care dau autorizati de constructie)

  • Pai de ce nu mergeti sa faceti sesizare mai departe! Toata lumea stie ca Camelia este corupta si da autorizatii pe banda rulanta pentru baietii de pe Strada Doinei.

   • Valerica!

    Chiranoia este mana-n mana cu sefii de servicii din primarie si in principal cu individele, Dumitrescu Ionica si Cristina Ungureanu, asta din urma este fica excrocului Baraga (Pene Constantin), care si-a tras vila lui si fetelor lui, puls alte acareturi.

    „Geacsăn” a lui Baranga cum ii zic unii in comuna, nu a muncit o zi in viata lui. S-a ocupat numai de excrocherii, inclusiv la primarie impreuna cu Condu Valetin Laurentiu!

 7. Jaful din judetul Ilfov Primaria Dobroesti

  Doi protectori ai primarilor, Georgescu Tudor – Vasile Blaga -, iar al condamnatului penal Condu Valentin Laurentiu – Gabriel Oprea -, au cazut! De acum ani de zile vor trage pentru ca au protejat si profitat de jaful proprietatilor din Ilfov in calitate ca politicieni si ministrii de interne. Acum cativa ani gasca mafiota din Primaria Dobroesti … nu credea ca se va ajunge la cei doi. Uite ca s-a ajuns. Se va ajunge si la cei din primarie, cei care au manipulat acte, cei care au ascuns acte, au falsificat, la cei care au inlesnit ca sute de ha sa ajunga la hoti.

  Nu va grabiti ca va vine randul!

  https://www.facebook.com/JudecatorCorupt/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here