Acasă Info Local LIBERALII DIN ILFOV STRÂNG SEMNĂTURI PENTRU ”MOȚIUNEA SOCIALĂ”

LIBERALII DIN ILFOV STRÂNG SEMNĂTURI PENTRU ”MOȚIUNEA SOCIALĂ”

DISTRIBUIȚI

PNL Ilfov

La Casa de Cultură din Chitila s-a desfășurat prima ședință comună județeană a PNL și PDL după fuziunea oficială, la care au participat, alături de președinții Marian Petrache și Valentin Delcea, liderii organizațiilor din cele 40 de localități din Ilfov.

În afară de problemele legate de procesul de fuziune, care trebuie definitivat la nivelul tuturor organizațiilor din județ și despre organizarea lunară a unei conferințe județene a noii formațiuni politice, s-a hotărât strângerea de semnături pentru ”moțiunea socială” propusă de conducerea PNL privind demiterea lui Victor Ponta din funcția de prim-ministru. Fiecare organizație locală are de strâns un anumit număr de semnături, în funcție de numărul de locuitori al unității administrative.

Potrivit unor surse din cadrul partidului, președintele Marian Petrache le-a spus, încă o dată, celor prezenți că PNL nu este pregătit, încă, să preia guvernarea. Cel puțin nu la ora actuală, mai ales că din viitoarea echipă nu mai trebuie să facă parte persoane din ”garnitura veche” care nu mai au deloc priză la public. Până la 1 decembrie vor trebui stabiliţi toţi candidaţii PNL pentru alegerile locale din 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here