Acasă Interne MAFIA ACȚIONEAZĂ ÎN PLINĂ ZI, ÎN PLINĂ STRADĂ

MAFIA ACȚIONEAZĂ ÎN PLINĂ ZI, ÎN PLINĂ STRADĂ

DISTRIBUIȚI

rapireS-a întâmplat la Buftea. Poliţiștii ilfoveni sunt în alertă după ce la 19 mai a.c. o femeie a ajuns la spital fiind victima unei răzbunări de tip mafiot. Înainte de producerea incidentului, soţul victimei a găsit, pe preşul din faţa uşii, un bilet de ameniţare, scris de mână, în care i se atrăgea atenţia că ar trebui să aibă “mai multă grijă de familia lui”.

Așadar, în timp ce se afla cu fetiţa pe o stradă din centrul oraşului Buftea, femeia, de 22 de ani, a fost răpită, cu tot cu copil, în plină zi, de patru bărbaţi mascaţi, care circulau cu un BMW negru, cu geamuri fumurii şi număr străin. Victima a fost dusă pe un câmp şi bătută peste picioare, în timp ce fetiţa, de doi ani, a fost ţinută în maşină şi obligată să privească scena. Atacatorii au abandonat victima și au lăsat un nou bilet, scris tot de mână, destinat tot soţului femeii: “Ai grijă fraiere, ai familie frumoasă!”. Poliţiştii au audiat-o pe femeie, însă aceasta nu a putut să dea foarte multe amănunte. Uunul dintre infractori avea pe braţ un tatuaj cu motive tribale. De asemenea, nici soțul nu a putut oferi alte date. Acesta a precizat că nu are datorii, iar singura persoană cu care s-a certat de curând este, într-adevăr un interlop din zonă, însă nu a fost vorba despre un conflict care să justifice o asemenea răzbunare.

 Poliţiştii ilfoveni nu au identificat încă infractorii și există voci care susțin că deşi femeia a fost răpită în mijlocul oraşului poliţiştii nu au reuşit să găsească imagini surprinse de camerele de luat vederi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − eighteen =