Acasă Interne MAFIA ACȚIONEAZĂ ÎN PLINĂ ZI, ÎN PLINĂ STRADĂ

MAFIA ACȚIONEAZĂ ÎN PLINĂ ZI, ÎN PLINĂ STRADĂ

DISTRIBUIȚI

rapireS-a întâmplat la Buftea. Poliţiștii ilfoveni sunt în alertă după ce la 19 mai a.c. o femeie a ajuns la spital fiind victima unei răzbunări de tip mafiot. Înainte de producerea incidentului, soţul victimei a găsit, pe preşul din faţa uşii, un bilet de ameniţare, scris de mână, în care i se atrăgea atenţia că ar trebui să aibă “mai multă grijă de familia lui”.

Așadar, în timp ce se afla cu fetiţa pe o stradă din centrul oraşului Buftea, femeia, de 22 de ani, a fost răpită, cu tot cu copil, în plină zi, de patru bărbaţi mascaţi, care circulau cu un BMW negru, cu geamuri fumurii şi număr străin. Victima a fost dusă pe un câmp şi bătută peste picioare, în timp ce fetiţa, de doi ani, a fost ţinută în maşină şi obligată să privească scena. Atacatorii au abandonat victima și au lăsat un nou bilet, scris tot de mână, destinat tot soţului femeii: “Ai grijă fraiere, ai familie frumoasă!”. Poliţiştii au audiat-o pe femeie, însă aceasta nu a putut să dea foarte multe amănunte. Uunul dintre infractori avea pe braţ un tatuaj cu motive tribale. De asemenea, nici soțul nu a putut oferi alte date. Acesta a precizat că nu are datorii, iar singura persoană cu care s-a certat de curând este, într-adevăr un interlop din zonă, însă nu a fost vorba despre un conflict care să justifice o asemenea răzbunare.

 Poliţiştii ilfoveni nu au identificat încă infractorii și există voci care susțin că deşi femeia a fost răpită în mijlocul oraşului poliţiştii nu au reuşit să găsească imagini surprinse de camerele de luat vederi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here