Acasă Educatie MARIAN PETRACHE ”Nu putem vorbi de democraţie consolidată fără educaţie de...

MARIAN PETRACHE ”Nu putem vorbi de democraţie consolidată fără educaţie de calitate”  

DISTRIBUIȚI

mesaj-petrache 

Fiecare început de an școlar este pentru mine o ocazie de bucurie și speranța unui nou început. Le urez un an bun celor care astăzi, 12 septembrie 2016, simt emoția primei zile de școală şi le doresc să ajungă cât mai aproape de visele lor profesionale și intelectuale. Cadrelor didactice le transmit multă putere de muncă, răbdare şi înţelegere pentru a asigura educația celor care reprezintă viitorul României puternice.

Întotdeauna am privit şcoala ca un loc care te formează ca om. Pe lângă învăţătura ca atare, extrem de importantă, printre colegi înveţi ce înseamnă prietenia, competiţia şi pofta de cunoaştere.
Îmi doresc să avem tineri bine pregătiţi, capabili să răspundă noilor provocări pe care le va genera societatea umană.

Nu putem vorbi de democraţie consolidată fără educaţie de calitate, de aceea, dragi elevi, vă îndemn cu toată afecţiunea să nu vă pierdeti în tot ce va oferă media şi internetul, pentru că adevărata educaţie se clădeşte în timp, citind carte după carte şi nu urmărind serial după serial. Vă sfătuiesc să nu uitaţi nicio clipă că este foarte important să aveţi o educaţie solidă, care să vă dea libertatea să alegeţi ceea ce vreţi să faceţi în viaţă.

Vă doresc tuturor un an școlar de succes, cu multe împliniri și bună înțelegere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here