Acasă Educatie MICII GEOGRAFI DIN BALOTEȘTI, DIN NOU LA ÎNĂLȚIME

MICII GEOGRAFI DIN BALOTEȘTI, DIN NOU LA ÎNĂLȚIME

DISTRIBUIȚI

elevi Balotesti pagina 5La jumătatea lunii noiembrie s-a desfășurat un concurs de geografie pe echipe în localitatea Polovragi, din Gorj, la care au fost invitați și elevii claselor V – VIII din Balotești. Aceștia au reușit să cucerească primele locuri la clasele V,VI și VII. Astfelm la clasa a V-a, unde au participat cinci echipe, locul I a fost ocupat de tandemul Elena Spânu – Elena Arabagiu, locul secund de echipa Gabriela Glod – Ionuț Tudorache, iar locul al treilea de Cosmina Matei și Marian Badea.

La clasa a VI-a, unde au participat zece echipe, locul I a fost adjudecat de Marian Done și Sorin Juncu, iar locul al doilea de echipa Alexandra Iacob – Rareș Todoruț.

La clasa a VII-a au participat 13 echipe, elevii din Balotești ocupând primele trei locuri: Locul I tandemul Evelyne Împăratu – Andrada Nițu, locul al doilea – Alexandra Crețu – Alexandru Ivan și locul al treilea Laura Popa – Andreea Gigica.

Coordonatorul acestor elevi a fost profesorul Silviu Pavel. Ca de fiecare dată, primarul Cristian Pretorian a asigurat deplasarea elevilor. – C.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here