Acasă Info Local NOUL PREFECT DE ILFOV A JURAT

NOUL PREFECT DE ILFOV A JURAT

DISTRIBUIȚI

juramant prefectLa o lună de la schimbarea lui Daniel Mihai Rășică din funcția de prefect al județului Ilfov, Adrian Petcu, noul prefect al județului, a depus jurământul de învestitură. Ceremonia s-a desfășurat în prezența angajaților instituției, a șefilor de deconcentrate, a unor primari sau reprezentanți ai primăriilor și a trei dintre parlamentarii de Ilfov – senatorii Gabriela Firea (PSD) și Nicolae Nasta (PLR) și deputatul Ștefan Burlacu (PND). Din partea Consiliului Județean Ilfov a participat secretarul institruției, Monica Trandafir.

Adrian Petcu vine în această funcție după ce în ultimul an a fost consilier superior în cadrul instituției, Anterior, a avut diferite poziții într-o firmă privată. Este absolvent al Universității Tehnice de Construcții București.

După cum se cunoaște, fostul prefect, Răşică, a fost numit de Guvern consul general la Rostov pe Don, în Rusia.

2 COMENTARII

 1. Anul de gratie 2016. Alegeri. Marea Batalia Bolsevica. Rusia nu se lasa. Prefectura Ilfov in mana PSD –ului.
  Prefectul Petcu Adrian este Prefectul Judetului Ilfov. Politicul si … judecatoarea Petcu Roxana, detasata la CSM care este sotia Prefectului Petcu Adrian. Terenurile furate ale Judetului Ilfov si batalia pentru a acoperii aceasta infractionalitate in Marele Jaf de proprietate publica, de stat si privata din Romania, a devenit principalul scop al PSD –ului si-a unor structuri criminale din celelalte partide. Gabriela Firea este cu mana pe Prefectura Ilfov. Cum in Romania marea manipulare cu “justitia independenta” a prins, trebuie sa strigi in gura mare ca nu-i asa.

  Batalia pentru judetul Ilfov a fost din 1990 si pana astazi una vitala pentru crima organizata din toate partidele, pentru ca are cele mai valoroase terenuri din Romania in valoare de multe zeci de miliarde de euro. Capul conducator al caractitei crimei organizate este format din principalele structuri ale crimei organizate din PSD, cu capete mai mici in celelate partide.
  Petcu Adrian de profesie inginer, constructii agricole, a taiat fata multor profesioniosti in administratie si a devenit, a fost fabricat peste noapte … prefect. Normal si rational ar fi trebuit sa ajunga Prefect, subprefectul Pantazi Romulus Catalin, dar acesta nu este casatorit cu nicio judecatoare care sa activeze in CSM Mai mult, judecator Petcu Roxana Ioana a operat in marele tun imobiliar de 1 miliard de euro, PROIECTUL ANL: HENRI COANDA, operatie de unde se pare ca si-a extras in jur de o suta de mii de euro.

  Multe personaje politice de culoare, “bolsevica”, adica de orientare rusa cum este Melesacanu si Tariceanu au fost implicate in PROIECTUL ANL: HENRI COANDA.

  Cand va incepe in Romania curatenia institutiilor statului si cand in aceste institutii nu se va mai permite ca sa fie penetrate de catre sistemele de crima organizata?

  http://baricadainter1989.blogspot.ro/2011/02/intrega-poveste-de-la-inceputul-ei-si.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here