Acasă Info Local Oprea se întoarce

Oprea se întoarce

DISTRIBUIȚI

OPreaLiderul UNPR Gabriel Oprea a convocat, luni, parlamentarii, într-o discuție-fulger pe tema alegerilor din 2016, acesta spunându-le că trebuie să fie pregătiți pentru orice deznodământ, anunță stiripesurse.ro. ”Suntem aici și contăm”, și-a îmbărbătat Oprea oamenii.

Generalul, întors dintr-un concediu în Dubai, le-a cerut liderilor județeni, în ședința menționată, să îi spună deschis dacă vor să meargă singuri sau cu PSD în alegerile de anul viitor. Majoritatea șefilor de filiale au raportat că partidul va reuși să scoată 5% și să intre singur în Parlament, însă decizia rațională care a reieșit din ședință este că participarea pe liste comune cu PSD este mai avantajoasă și pentru UNPR și pentru social-democrați, spun sursele citate.

Oprea i-a mai informat pe parlamentarii UNPR că va începe de îndată negocierile cu Liviu Dragnea și că la 15 ianuarie 2016 vor anunța dacă au semnat protocolul PSD-UNPR pentru locale și parlamentare. De cealaltă parte, UNPR-iștii i-au spus lui Oprea că sunt de acord cu orice decizie va lua în urma negocierilor cu Dragnea.

În 24 ianuarie UNPR va avea o ședință națională lărgită în care va discuta pe larg efectele protocolului cu PSD, s-a mai decis în ședință. – foto – Hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here