Acasă Anchete Percheziții în trei dosare de evaziune fiscală

Percheziții în trei dosare de evaziune fiscală

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 6 martie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au desfășurat 10  percheziții la domiciliile mai multor persoane fizice și la sediile unor societăți comerciale,  în cadrul a 3 dosare penale, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Perchezițiile s-au desfășurat în județul Ilfov (6) și Municipiul București (4).

Din cercetări a reieșit că reprezentanții a 3 societăți comerciale ar fi înregistrat în evidențele contabile și ar fi declarat organelor fiscale achiziții fictive de deșeuri feroase și neferoase, în scopul diminuării bazei impozabile și, implicit, a impozitului pe profit.

Trei persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări.

 

2 COMENTARII

  1. […] Astăzi, 6 martie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au desfășurat 10  percheziții la domiciliile mai multor persoane fizice și la sediile unor societăți comerciale,  în cadrul a 3 dosare penale, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală. Perchezițiile s-au […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here