Acasă Anchete Percheziții la indivizi care au făcut împrumuturi false la CAR

Percheziții la indivizi care au făcut împrumuturi false la CAR

DISTRIBUIȚI

Marți dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de lângă Judecătoria Pitești, efectuează cinci percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de obținerea unor împrumuturi prin utilizarea unor documente false. Prejudiciul estimat, până în prezent, este de aproape 500.000 de lei.

La data de 25 ianuarie ac, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de lângă Judecătoria Pitești, efectuează cinci percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de fals în înscrisuri sub semnătură proprie și înșelăciune. de fals.

Din cercetări sa stabilit că, în perioada septembrie – noiembrie 2021, trei persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 55 de ani, cu complicitatea celor două persoane, de 45 și 54 de ani, ar fi întocmit, în fals, și folosit adeverințe de salariat pe numele unor persoane, în calitate de beneficiari sau giranți, prin care atestă faptul că acestea au calitatea de salariați, obținând, astfel, 24 de împrumuturi de la o Casă de Ajutor Reciproc. Prejudiciul este stabilit la suma de 480.000 de lei. 18 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Direcției de operațiuni speciale din cadrul IGPR

Activități se desfășoară cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, și al specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here