Acasă Editorial Primarii PSD din Ilfov mai vor un mandat

Primarii PSD din Ilfov mai vor un mandat

DISTRIBUIȚI

Conducerea social-democrată a trasat liderilor din teritoriu primele indicații privind pregătirea alegerilor locale, iar liderii județeni au aprobat o negociere cu UNPR pentru o alianță electorală în 2016.

Părerile liderilor județeni sunt însă, împărțite în privința candidaților. Unii președinți de organizații susțin că primarii în funcție ar trebui, în mod normal, să candideze pentru un nou mandat, iar alții spun că șefii de organizații locale ar trebui să se pregătească pentru o candidatură la primărie. Alți lideri PSD ar putea susține un independent la Primărie, aceasta fiind o situatie exceptională, însă, gândul fiind îndreptat probabil către candidatura lui Sorin Oprescu pentru încă un mandate în fruntea Primăriei Capitalei. Deocamdată nu există o decizie în acest sens, iar unii primari vor să renunțe la o nouă candidatură din diverse motive.

În această toamnă vor fi comandate sondaje de opinie la nivel local, pentru a vedea dacă, întra-devăr partidul se situează la peste 40 la sută în opțiunile electoratuluiu, așa cum declara, recent, optimist, președintele Vuictor Ponta.

În Ilfov, cu excepția comunei Dobroești, unde primarul a fost suspendat, în toate localitățile unde PSD deține această funcție vor candida aceleași personae pentru încă un mandat. De altfel, primarii din localitățile respective sunt și președinții organizațiilor locale. De asemenea, există voci care susțin că liderul PSD Ilfov, Gabriela Firea, este împins către o candidatură pentru funcția de președinte al consiliului județean, numai că la nivel local nu există un consens, deocamdată, în această privință. Firea a vorbit despre o asemenea candidatură recent, într-un interviu acordat unui site de știri.

1 COMENTARIU

  1. Ii alege. Dracu!Si pe firea tata-sau!nemernici care n-au fascut nimic pt oamen!Nesimtiti!Vanghelie si Mazare care au facut multe si pt oamenii de rand au ajuns la Puscarie!Astia din ilfov in fraunte cu petrache cind ajung?Ala din Dobroiesti a mai facut cite ceva!A asfalat,este curatenie bec!In Pantelimon, ce face Primarul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here