Acasă Info Local Fostul purtător de cuvânt al USR Ilfov, exclus din partid

Fostul purtător de cuvânt al USR Ilfov, exclus din partid

DISTRIBUIȚI

Biroul Național al USR a decis, miercuri seara, excluderea din partid a Claudiei Postelnicescu, fosrt purtător de cuvânt al USR Ilfov până în data de 20 noiembrie a.c., și suspendarea din formațiune pentru o perioadă de trei luni a lui Ciprian Lupaș, unul dintre fondatorii USR Sălaj.

Colegii i-au reproșat Claudiei Postelnicescu că are postări critice pe Facebook la adresa lui Dan Barna. Ea a reacționat, marți, pe rețeaua de socializare în legătură cu ordinea de zi a ședinței de miercuri a Biroului Național al USR. ”Iubesc USR-ul şi valorile care lau fondat. Lupta mea este cu impostorii care l-au confiscat pe grup organizat si doar in scopul propăşirii personale. Nu sunt singura în această luptă. Ea se duce de peste 1 an în multe filiale şi e crâncenă. Oamenii noi s-au dovedit a fi fără însuşiri şi atunci îi vânează pe cei care le au din plin. Barna nu este decât un pion pe tabla de şah a altcuiva. Din acest motiv trebuie să plece”, a scris Postelnicescu pe Facebook. Ea a mai precizat că nu contează în partid decât ce vor Dan Barna și ”soldații loiali căzuți în adulație” care i-au făcut sesizări.

Digi 24 anunță că a doua excludere din USR vine la o săptămână după ce BN a decis să nu mai fie membru al USR Olimpia Ardelean, care activa la filiala din Ilfov.

Ciprian Lupaș a fost suspendat trei luni pentru că ar fi prejudiciat imaginea partidului.

Vișinel Bălan, din filiala Giurgiu, a fost suspendat un an- El a fost unul dintre contracandidaţii lui Dan Barna la alegerile interne din vară, când a acuzat conducerea partidului de fraudă.

Daniel Giurcă și Cosmin Stoenoiu, de la filiala Cluj, au primit sancţiuni de suspendare din partid de şase luni, respectiv un an, pentru că fi spart baza de date a partidului şi ar fi şters minutele de la şedinţe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here