Acasă Economie RATB, DIN NOU, ÎN DOBROEȘTI

RATB, DIN NOU, ÎN DOBROEȘTI

DISTRIBUIȚI

Una dintre nemulțumirile cetățenilor din Dobroești, pe bună dreptate, este legată de transportul în comun. Maxi taxi circulă numai când vrea, deși are un program bine stabilit, șoferii sunt, de multe ori, obraznici, fac evaziune fiscală neeliberând bilete de călătorie, iar condițiile de transport sunt jalnice.

Primarul Ștefan Condu anunță pe pagina sa de socializare că la 14 februarie curent a semnat un contract cu RATB prin care va fi reintrodus în Dobroești un autobuz RATB pe un traseu nou, care va cuprinde străzile Nicolae Bălcescu, Unirii, Bulevardul Victor Dumitrescu, Dascălu Gheorghe, Cuza Vodă. Vor fi nouă stații, iar programul va fi de la orele 5.00 la 22.00, autobuzul respectiv urmând să circule din 45 în 45 de minute, completând cât se poate transportul în comun existent. Biletul va costa 1,5 lei.

Contractul, spune primarul Ștefan Condu, va intra în vigoare după ce va fi votat bugetul comunei, cel mai probabil în luna martie.

”Mulțumesc consilierilor locali care au votat în unanimitate propunerea de a reintroduce RATB-ul în comună. În prezent sunt în negocieri pentru introducerea unei linii de transport în Fundeni”, mai scrie primarul Condu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here