Acasă Info Local Restart pentru TINErii din Ilfov

Restart pentru TINErii din Ilfov

DISTRIBUIȚI

Asociația Better Youth invită tinerii cu domiciliul în județul Ilfov să ia parte la proiectul ”Restart pentru TINErii din Ilfov”, proiect de tineret cofinanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Ilfov, prin care se urmărește să le ofere tinerilor oportunitatea de a participa la cursuri gratuite și autorizate de ANC de dezvoltare a competențelor de resurse umane.

Scopul proiectului este de a asimila noțiuni privind lucrul în echipă, comunicarea strategică și responsabilitatea față de echipă, planificarea, alocarea resurselor și diminuarea riscurilor. Cursurile se desfășoară în perioada 23-27 noiembrie 2020 și vor fi atât online, cât și offline.

Asociația alocă 20 de locuri pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care sunt interesați să-și dezvolte deprinderile în domeniul resurselor umane, timp de cinci zile, unde vor dobândi abilități și competențe specifice prin metode practice.

Principalele concepte care vor fi abordate pe parcursul cursurilor prin metode practice sunt GDPR, Revisal, realizarea contractului de muncă individual, Codul Muncii. La finalul cursurilor, participanții vor susține un examen pentru obținerea diplomei ANC și vor realiza infografice despre unul dintre subiectele abordate în cadrul cursului care vor fi promovate pe paginile oficiale ale asociației.

Cursul va fi susținut de un trainer specializat. Participanții se pot înscrie la curs prin completarea formularului care este publicat pe pagina de Facebook, dar și pe site-ul oficial al Asociației Better Youth: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBh4qAaBw1uBJPePRUQpY0W9w7Mg6zpPhdhANJmeg tj08rPw/viewform?usp=sf_link

Înființată la începutul lui 2017 de trei tinere studente, Asociația Better Youth are ca scop promovarea oportunităților în rândul tinerilor din România prin derularea de proiecte de dezvoltare a competențelor profesionale și personale ale acestora. Direcțiile pe care asociația se axează pentru a-și atinge scopul sunt educația și dezvoltarea tinerilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here