Acasă Info Local SE INTENSIFICĂ LUPTA PENTRU ”RACOLAREA” PRIMARILOR

SE INTENSIFICĂ LUPTA PENTRU ”RACOLAREA” PRIMARILOR

DISTRIBUIȚI

racolareMulți fruntași din PNL poartă ”discuții avansate” cu unii primari aleși pe listele PSD pentru a-i convinge pe aceștia să candideze în 2016 din partea liberalilor, scrie stiripesurse.ro. Sunt vizați, în primul rând, primari social-democrati din localitățile în care liberalii nu pot câștiga primăria cu un candidat propriu. Până în acest moment au fost contactați ”câțiva zeci de primari PSD”, spun sursele citate, însă procesul va fi accelerat pe măsură ce se vor apropia sărbătorile de iarnă.

Asemenea discuții au avut și au loc și în județul Ilfov, mai ales în orașe și în unele localități considerate ”mai importante”. În Ilfov, cele opt orașe, după cum se știe, sunt împărțite în mod egal între liberali și social-democrați: Buftea, Bragadiru, Chitila și Otopeni sunt conduse de primari liberali, iar Voluntari, Măgurele, Pantelimon și Popești Leordeni de primari social-democrați. Comunele, după ordonanța de guvern care a permis schimbarea partidului, sunt conduse acum, în Ilfov, de liberali (15, din care 11 liberali și patru democrat-liberali), social-democrați (10), progresiști (două), noul PND, fost PPDD (două), un liberal-reformator și doi independenți.

Același ”ordin pe unitate” există însă și în PSD, atât la nivel de țară, cât și în județul Ilfov. – foto: ziarulnatiunea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here