Acasă Info Local ȘEFII POLIȚIILOR LOCALE ”ȘI-AU TRAS” ASOCIAȚIE

ȘEFII POLIȚIILOR LOCALE ”ȘI-AU TRAS” ASOCIAȚIE

DISTRIBUIȚI

Protocolul de înfiinţare a Asociaţiei Şefilor de Poliţii Locale din România – ASISPOL -, structură afiliată Uniunii Internaţionale a Şefilor de Poliţii Locale – UNIJEPOL -, a fost semnat pe 10 iunie, la Primăria Sectorului 2. Iniţiativa înfiinţării ASISPOL a aparţinut Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor Locali din România.

La eveniment a participat și o delegaţie a Poliţiei Locale a Municipiului Casttelon de la Plana din Spania, condusă de intendentul general şef, Jose Luis Carque Vera. Totodată, au participat reprezentanţii poliţiilor locale din Piteşti, Târgovişte, Galaţi, Bacău, Ploieşti, Târgu Mureş și din cele şase sectoare ale Capitalei.

ASISPOL îşi propune să colaboreze cu structuri similare din ţări europene şi americane pentru creşterea standardelor profesionale ale poliţiştilor locali români şi pentru pregătirea temeinică a acestora, având la bază criterii de competenţă, perfecţionare în interesul comunităţilor locale.

ASISPOL este afiliată UNIJEPOL, al cărei obiectiv principal este de a crea în cel mai scurt timp în Europa o unică asociaţie internaţională a şefilor de poliţii locale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here