Acasă Info Local Spaniolii caută căpșunari, dar fac discriminare

Spaniolii caută căpșunari, dar fac discriminare

DISTRIBUIȚI

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, oferă 500 locuri de muncă vacante pentru femei si 300 de locuri pentru cupluri, în Spania pentru munca sezonieră în agricultură (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18 și 40 ani), pentru recoltarea căpşunilor, campania 2017 (nu se solicită experință).capsunari

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua a 7-a este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. Data de angajare aproximativa 15 februarie 2017.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate lunar sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurarile sociale. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi (nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei). Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare de la sediul AJOFM Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here