Acasă Info Local ”Sunt mic, dar sunt responsabil!”, la Mogoșoaia –

”Sunt mic, dar sunt responsabil!”, la Mogoșoaia –

DISTRIBUIȚI

Poliția Ilfov organizează, la de 31 mai, manifestări prilejuite de sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului în Parcul Constantin Brâncoveanu din Mogoșoaia, începând cu orele 14.00.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Ilfov, Inspectectoratul pentru Situații de Urgență București – Ilfov “Dealul Spirii”, Inspectoratul Școlar al Județului Ilfov și Autoritatea Teritorială de Ordine Publică.

Sub sloganul ”Sunt mic, dar sunt responsabil!”, Poliția Ilfov a pregătit pentru elevii din județul Ilfov concursuri practice și teoretice, scopul fiind deprinderea de către cei mici a principalelor reguli de circulație.

De asemenea, vor fi expuse laboratorul mobil folosit de criminaliști pentru realizarea cercetării locului comiterii de infracțiuni, armamentul folosit de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, precum și autospecialele și motocicletele aflate în dotarea polițiștilor rutieri. Totodată, aceștia din urmă vor prezenta autospeciale dotate cu aparate de supraveghere a traficului rutier, inclusiv radarul de ultimă generație TruCam. Nu în ultimul rând, echipe mixte, formate din polițist conductor și câine, precum și polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale vor realiza pentru cei mici exerciții demonstrative surpriză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here