Acasă Politic Toate companiile de stat – maximum cinci membri în Consiliul de Administraţie

Toate companiile de stat – maximum cinci membri în Consiliul de Administraţie

DISTRIBUIȚI

Cîțu despre protestatari: În 2020 când în România era cea mai mare criză din ultimii 100 de ani, sectorul public a primit creșterea salarială normală. Anul acesta nu e nimeni dat afară, primesc aceleași salarii și sporuri ca în 2020. Eu nu văd nicio problem

Premierul Florin Cîţu a anunţat, joi, că va propune ca toate companiile de stat să aibă maximum cinci membri în Consiliul de Administraţie. ”Cu siguranţă locurile vor fi reduse şi ne uităm şi la indemnizaţie”, a declarat Cîţu. În timp, presa a relatat pe larg despre pilele impuse de diverși oameni politici în consiliile de administrație ale diverselor companii.

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, joi, dacă se va reduce numărul de locuri în consiliile de administraţie ale companiilor de stat şi a afirmat: ”Cu siguranţă locurile vor fi reduse şi ne uităm şi la indemnizaţie”.

Referitor la ieșirea în stradă a sindicatelor, Cîțu a precizat că nu înțelege un asemenea comportament având în vedere că în 2021 se păstrează același nivel de salarizare ca în 2020, deși, spune premierul, România traversează cea mai cumplită criză economică din ultimii 100 de ani.

”În 2020 când în România era cea mai mare criză din ultimii 100 de ani, sectorul public a primit creșterea salarială normală. Anul acesta nu e nimeni dat afară, primesc aceleași salarii și sporuri ca în 2020. Eu nu văd nicio problemă. Ar trebui să ne gândim că în ultimii 30 de ani liderii de sindicat sunt aceiași și ar trebui să vedem cum ajung acolo”, a declarat Florin Cîțu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here