Acasă Info Local 14 răniți într-un accident de circulație la Găneasa

14 răniți într-un accident de circulație la Găneasa

DISTRIBUIȚI

14 persoane au fost rănite şi transportate la spital, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs între un microbuz şi o autoutilitară, în comuna Găneasa, judeţul Ilfov. Potrivit ISU, o singură persoană a fost încarcerată, însă a fost extrasă în viaţă.

Unul dintre cei 14 răniţi se află în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti şi este în comă, informează Ministerul Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii anunţă că opt pacienţi au fost internaţi la Spitalul Floreasca, doi la Spitalul Elias, iar patru la Spitalul „Sfântul Pantelimon”.

Dintre cei opt pacienţi de la Spitalul Floreasca, unul este la Reanimare – Neurochirurgie şi se află în stare gravă, în comă. Alt pacient este la Secţia de ortopedie, iar ceilalţi de la Floreasca sunt în stare bună şi li se efectuează investigaţii.

La intervenţie s-a acţionat cu trei ambulanţe SMURD, o ambulanta de terapie intensiva mobila SMURD, o autospeciala de stingere, una pentru descarcerare şi autospeciala pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM).

Potrivit Infotrafic, accidentul de pe DN2 Bucureşti – Urziceni s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare. Foto. Antena 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here