Acasă Info Local Amplu proces de modernizare la Bragadiru

Amplu proces de modernizare la Bragadiru

DISTRIBUIȚI
default

Orașul Bragadiru trece în această perioadă printr-un amplu proces de modernizare. Un proces deloc simplu, care, de multe ori, prin lucrările de infrastructură executate, le creează disconfort locuitorilor din zonele vizate.

Unele dintre cele mai importante astfel de lucrări, menite să crească și calitatea vieții fiecăruia dintre noi sunt cele de realizare și modernizare a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare.

Gabriel Lupulescu, primarul orașului Bragadiru, spune că ”e drept că amploarea acestora naște nemulțumiri, în primul rând pentru că afectează calitatea străzilor și condițiile de trafic. Foarte mulți dintre dumneavoastră, mi-ați transmis atât personal, cât și în mediul online mesaje legate de problemele cu care vă confruntați și vreau să vă asigur că Primăria Orașului Bragadiru a făcut toate demersurile și a urmat toate procedurile legale, transmițând notificări atât câtre operatorul Apă Canal Ilfov, cât și către constructor care poartă întreaga responsabilitate pentru menținerea în stare bună a drumului și pentru executarea lucrărilor în deplină siguranță și în condiții de bună calitate, în conformitate cu normele tehnice”.

Pentru a soluționa cât mai rapid toate aceste probleme, Primăria Bragadiru a alocat resursele financiare necesare, a pregătit proiectul și va trece la asfaltarea tuturor străzilor pe care s-au derulat lucrări la rețelele de apă și canalizare de îndată ce acestea vor fi finalizate, inclusiv racordurile până la limita de proprietate pentru toate imobilele. Astfel, primele artere pe care va începe modernizarea infrastructurii rutiere sunt Libertății, Gliei,Crișul Repede, Diamantului, Jadului, Alunului, Toamnei, Iernii, Granitului, Monumentului, Celofibrei – tronson II, 13 Decembrie, Dunării și Mărăcineni.

”Fac încă o dată, și pe această cale, apel la înțelegerea dumneavoastră și vă asigur că fac în permanență tot ceea ce ține de mine pentru a dezvolta Bragadiru și pentru a crește nivelul de trai în comunitatea noastră.”, declară Lupulescu. – Călin MATEI

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here