Acasă Anchete De Sfântul Ion, 700 de infracțiuni descoperite

De Sfântul Ion, 700 de infracțiuni descoperite

DISTRIBUIȚI

La data de 7 ianuarie a.c., 10.400 de poliţişti au acționat, în dispozitivul curent, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 174 de acțiuni și s-a intervenit la 2.389 de evenimente, dintre care 1.969 sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 700 de infracțiuni, 86 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 26 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 5.239 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.600.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 78 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 369 de permise de conducere și au fost retrase 95 de certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here