Acasă Educatie Pro Sport: Concordia Chiajna a primit un million de euro de la...

Pro Sport: Concordia Chiajna a primit un million de euro de la bugetul local în primul trimestru din 2018

DISTRIBUIȚI

Consiliul Local al localităţii Chiajna a alocat Clubului Sportiv Concordia 1.000.000 de euro din cele 2.800.000 de euro cheltuite în total de comună în primele trei luni ale anului 2018. În procente, asta înseamnă că 36,3% (peste o treime) din banii Chiajnei s-au dus la sport – şi, în principal, la fotbal, scrie prosport.ro.

În aceeaşi perioadă, Consiliul Local a alocat învăţământului mai puţin de 150.000 de euro (5,3% din totalul cheltuielilor).

Concordia a avut în medie 1.054 spectatori pe meci, ocupând locul 13 (penultimul) în Liga 1 la acest capitol, potrivit lpf2.ro

1.006 este locul ocupat în 2017 de Liceul Tehnologic ”Doamna Chiajna”, din localitate, dintr-un total de 1.201, într-un clasament naţional al performanţei după criteriul promovabilităţii la Bacalaureat, potrivit admitereliceu.ro

Primarul Mircea Minea: ”Nu e nimic ilegal! Noi ajutăm sportul! Dacă ar fi după mine, aş da o lege să oblig toate autorităţile locale să dea bani la sport! Eu vreau să am comunitate sănătoasă, oameni sănătoşi la Chiajna!”. Minea credea că ProSport scrie despre acest subiect în urma unor interese oculte: ”Ţinta sunt eu!”. Edilul a menţionat că datele de la Ministerul Finanţelor ar putea fi greşite: ”O virgulă pusă înainte sau după un zero schimbă totul. Trebuie să verific ceea ce spuneţi dumneavoastră în documentele de la Primărie. Dar nu calculaţi din cheltuieli! Calculaţi din tot bugetul! Pentru că eu sunt cumpătat, nu risipesc banii. Fac enonomii. Şi nu pe trei luni. Calculaţi pe tot anul. Veţi vedea că nu mai iese 36%!”. Pe larg în prosport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here