Acasă Uncategorized CONSILIUL JUDEȚEAN ANUNȚĂ

CONSILIUL JUDEȚEAN ANUNȚĂ

DISTRIBUIȚI

 DESCHIDEREA FINANȚĂRILOR DIN FONDURI EUROPENE PENTRU FERMIERI

Consiliul Județean Ilfov anunță că, prin intermediul Ministerului Agriculturii, persoanele fizice, micii întreprinzători și societățile comerciale pot accesa fonduri structurale pentru

 DESCHIDEREA FINANȚĂRILOR DIN FONDURI EUROPENE PENTRU FERMIERI

Consiliul Județean Ilfov anunță că, prin intermediul Ministerului Agriculturii, persoanele fizice, micii întreprinzători și societățile comerciale pot accesa fonduri structurale pentru construirea/modernizarea de sere, clădiri utilizate pentru producția agricolă, ferme, achiziționarea de utilaje agricole, înființarea de plantații viticole, de pomi, de arbuști fructiferi și căpșuni, cât și pentru investiții în apicultură. Plafonul minim acceptat pentru un proiect finanțat prin  Măsura 121 este de 5.000 de euro, reprezentând valoarea totală eligibilă a proiectului.

Se preconizează ca linia de finanțare să fi deschisă începând cu 26 noiembrie 2012 și până la 18 ianuarie 2013.

Ghidul Solicitantului pentru PNDR (Programul National pentru Dezvoltare Rurală), Măsura 121 – “Modernizarea exploatațiilor agricole” poate fi consultat pe site-ul: www.apdrp.ro.

Specialiștii Consiliului Județean stau la dispoziția celor interesați, pentru consultanță. Informații  suplimentare legate de acest program,  puteți obține și de la Direcția Absorbție Fonduri Europene a  Consiliului Județean Ilfov, la tel: 021/212.56.95, fax: 021/212.56.99 sau e-mail : integrare@cjilfov.ro.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEXCLUSIV!
Articolul următorLICITATIE PUBLICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here