Acasă Info Local Bragadiru/ Toată lumea pe teren

Bragadiru/ Toată lumea pe teren

DISTRIBUIȚI

Primarul interimar al oraşului Bragadiru, Grigore Marian Dumitru, ”a scos primăria în stradă”, mai aproape de cetăţeni și promite toleranţă zero pentru cei care nu respectă legea.

Gunoaiele care s-au strâns pe terenurile intravilane au devenit o problemă care preocupă din ce în ce mai mult cetăţenii. Pe lângă impactul negativ asupra peisagisticii urbane, acestea se pot transforma în adevărate focare de infecţie, punând în pericol sănătatea, viaţa şi siguranţa cetăţenilor.

Toţi proprietarii de teren au, prin lege, obligaţia de a tăia vegetaţia uscată, de a îngriji copacii şi de a îngrădi suprafeţele deţinute.

Primarul interimar Grigore Marian Dumitru a scos în stradă şefii de servicii responsabili ca să identifice rapid problemele cu care se confruntă locuitorii din oraş, să atenţioneze, în primă fază, proprietarii de terenuri în privinţa igienizării şi îngrădirii proprietăților deţinute.

De exemplu, Grigore Marian Dumitru, însoţit de city-managerul localității, angajaţi ai Primăriei şi ai Poliţiei locale au mers pe strzile Safirului şi Topazului, pentru a identifica problemele din zonă. Dezvoltatorii au fost notificaţi să pietruiască drumurile aflate în zona de construcţii și li s-a reamintit că nicio maşină care părăseşte zona de şantier nu are voie să murdărească drumurile publice. De asemenea, aceştia au fost obligaţi să-şi monteze panourile de afişaj ale lucrărlori aflate în construcţie, să împrejmuiască şantierele, să aibă containere pentru depozitarea deşeurilor rezultate din construcţii, iar toate aleile de incinta şantierelor care sunt utilizate pentru aprovizionarea cu materiale de construcţii să fie pietruite.

Proprietarii de terenuri insalubre au fost identificaţi şi somaţi să-şi cureţe şi să-și îngrădească terenurile în cel mult zece zile.

Primarul interimar Grigore Marian Dumitru îi îndeamnă pe cetăţeni să ia legătura cu inspectorii primăriei în vederea rezolvării problemelor identificate. Foto: Știri de Bragadiru

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here