Acasă Editorial Mesaj pentru primari

Mesaj pentru primari

DISTRIBUIȚI

foto clickCatalin DRAGOMIR

Stimați aleși! Indiferent dacă sunteți independenți sau membri de partid, faptul că aveți în spate votul cetățenilor, mulți, puțini, câți ați convins, trebuie să vă responsabilizeze. Aveți nu doar responsabilitatea, ci obligația să faceți proiecte în folosul comunităților, al oamenilor, să continuați proiectele începute (chiar dacă aparțin predecesorilor Dvs. în unele cazuri din alte partide decât cele ale Dvs.), nu doar să încercați, ci chiar să faceți viața mai ușoară tuturor cetățenilor din localitățile Dvs.

Niciodată însă, nu faceți lucruri în afara oamenilor. Ei sunt cea mai valoroasă resursă pe care o aveți și de la care puteți primi cu adevărat puterea. Nu luați decizii doar din birou. Mergeți și aflați la fața locului problemele reale pe care le au. Unele nu depind de primar, dar edilul poate contribui la găsirea unor soluții, pentru că el poate lansa proiecte care în timp să creeze bunăstare.

Aveți, așadar, datoria morală de a nu dezamăgi comunitatea. Arătați-vă valoarea, implicați-vă în proiecte realiste și, cel mai important, fiți demni și drepți! Nu vă cocoțați în scaunul de primar doar pentru pensiile speciale care vă așteaptă la finalul mandatului. Gândiți-vă mai mult la oameni și la nevoile lor și mai puțin la propriile avantaje. Acestea vor veni de la sine dacă în următorii ani veți munci, cinstit, cu gândul la cei pe care îi reprezentați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here