Acasă Info Local Se circulă bine, în condiții de iarnă, pe toate sectoarele de drum...

Se circulă bine, în condiții de iarnă, pe toate sectoarele de drum din județul Ilfov

DISTRIBUIȚI

La această oră se circulă bine, în condiții de iarnă, pe toate sectoarele de drum din județul Ilfov. Se recomandă adaptarea vitezei la condițiile de trafic. Utilajele operatorilor de deszăpezire sunt în teren, iar de azi-noapte se intervine continuu. A fost împrăștiat material antiderapant și s-a acționat pentru înlăturarea zăpezii.

Aprovizionarea cu materiale antiderapante se află în grafic, iar cele 85 de utilaje (autogradere, vole, încărcătoare frontale, autobasculante cu lamă și sărăriță, utilaje multifuncționale Unimog dotate cu lamă, sărăriță și freză) acționează ori de câte ori este nevoie.

Utilajele multifuncționale și autobasculantele sunt dotate cu GPS-uri, pentru a putea fi localizate cu ușurință. Fiecare bază de deszăpezire are un echipaj care asigură non-stop asistență tehnică.

Pentru a preveni blocajele rutiere, în zonele cunoscute pentru acumulări de zăpadă, echipa constituită de Serviciul de Întreținere Drumuri Județene din subordinea Consiliului Județean Ilfov a montat 20 de kilometri de parazăpezi.

Responsabilitatea întreținerii drmurilor comunale și sătești din județ precum și deszăpezirea lor revine primăriilor, reamintește Vincențiu Voicu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov. Foto: CJ Ilfov, C.B.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here